OSB desky

Napsal Dalibor Vachta. Posted in Eshopy.

Když se řekne OSB deska, každý kutil a řemeslník by si měl představit speciální desku tvořenou ze tří slepených vrstev. Jednotlivé vrstvy se skládají z dřevních třísek, které jsou lisovány buď rovnoběžně, nebo kolmo na hlavní osu. Zpravidla bývají vnější vrstvy OSB desky tvořeny třísky orientovanými rovnoběžně s delší hranou desky a vnitřní vrstva má třísky orientované kolmo k hlavní ose.

Levné čtyřkolky

Napsal Dalibor Vachta. Posted in Eshopy.

Už vás nebaví jezdit autem, ale motorka vám také nic neříká? Kompromisem mezi těmito vozidly jsou levné čtyřkolky. Rozmanitý trh vám nabízí nepřeberné množství typů a modelů čtyřkolek, a tak je nelehký úkol vybrat si tu správnou. Neměli byste se řídit ani pravidlem, že čím je čtyřkolka dražším, tím je kvalitnější. Pamatujte, že i levné čtyřkolky mohou nabídnout vysokou kvalitu, precizní zpracování a luxusní požitek z jízdy.

Kočárky 2013

Napsal Dalibor Vachta. Posted in Eshopy.

Jednou z nejnákladnějších položek dětských potřeb je bezpochyby kočárek, bez kterého se však dnes neobejdete. S kočárkem máte zajištěnou snadnou přepravu a je možné ho složit do automobilu, a tak ho jednoduše převezete z místa na místo. Na trhu jsou nyní kočárky 2013, které mají jednoduchý, ale přitom originální vzhled, vysokou kvalitu a hlavně nabízí dítěti bezpečnou jízdu. A právě bezpečnost je pro vaši ratolest velmi důležitá.

Sady látkových plen

Napsal Dalibor Vachta. Posted in Eshopy.

Jak jste si již mohli všimnout, kojenecké potřeby nejsou nejlevnější záležitostí. A mezi nejdražší záležitosti patří pleny. V současné době se spousta maminek vrací opět k látkovým plenám a není se čemu divit, jejich vlastnosti jsou mnohem lepší, než mají pleny jednorázové. Látkové pleny nejsou sice nejlevnější záležitostí, ale v dlouhodobém horizontu můžete ušetřit, zejména koupíte-li výhodné sady látkových plen. Tyto sady bývají k dostání po pěti, deseti i dvaceti plenkách v různých velikostech.

Korálky - návody

Napsal Dalibor Vachta. Posted in Eshopy.

Navlékat korálky na klasickou šňůrku dokáže každá malá slečna, která si tak zdokonaluje svou zručnost. Jestliže si chcete udělat krásný náhrdelník, který se stane součástí večerního outfitu, musíte se naučit základním technikám. Nejzákladnější je bezpochyby ketlování a můžeme s čistým svědomím říct, že kdo neumí ketlovat, jakoby ani nekorálkoval. Na internetu jsou na korálky návody, které vás naučí nejen ketlování, ale také dalším technikám. Neučíte se dělat drhanou bižuterii, vyzkoušíte si šité šperky s korálky a také bižuterii z drátků.

Kalová čerpadla

Napsal Dalibor Vachta. Posted in Eshopy.

V období dešťů trápí ne jednoho majitele rodinného domu zatopený sklep. V těchto případech nachází uplatnění kalová čerpadla, s nimiž můžete snadno čerpat vodu ze zatopených místností, ze studny, ba dokonce i z bazénů. Využití těchto čerpadel je široké. Bez námahy můžete zalévat s čerpadlem také zahradu dešťovou vodou. Již nemusíte tahat těžké kýble, které by vám způsobovaly bolesti svalů. Kalové čerpadlo přečerpá vodu z místa A do místa B.